Om Sjællands Horse Park

Sjællands Mountain Trail bane.

Parken er etableret på let kuperet græsmark med mere end 35 øvelser, og er et miljø hvor både to og firbenede udfordres på ro, overblik, mod og tryghed.

Her kan du opleve øvelser som grøfter, bakker, switchback, vand, vipper, diverse broer, trapper, miljøer med sten, træstammer og mange flere.

Sjællands Horse Park ejes og drives af Charlotte Lemming som står for al undervisning i parken.

Derudover afholder Charlotte ridelejre for voksne og børn, kurser med udenlandsk instruktør, og meget mere.

Parken er etableret  med skiftende underlag af græs, flis og grus, og indhegnet med Reb, og et yderhegn af elreb, således der er en 3m bred sti hvor tilskuere kan bevæge sig rundt med godt udsyn til hele parken.

Faciliteterne hos Charlotte har en vejrbestandig parkeringsplads, med tilhørende paddocks til hestene.

Mød Charlotte Lemming

Jeg arbejder med hestetræning ud fra Buck Brannaman, Ray Hunt og Tom Dorrance principper.

Jeg tror på at hestene altid tilbyder os det bedste de kan, og at hestene gør det de tror de skal eller det der skal til for at overleve. Så det handler om mentalt nærvær – hos hest og menneske. Jeg arbejder udfra en positiv og holistisk indstilling til heste og mennesker.

Begge har brug for anerkendelse og fokus på det der er godt. Samtidig mener jeg, at det er yderst vigtigt at give hestene den guidning de har brug for – så de ved at de kan regne med mig. Forståelse, balance og timing er kodeord for denne form for udvikling af sig selv og hesten.

Jeg arbejder med hestemennesker som ønsker at opnå dybere kontakt og udvikle deres samarbejde med deres hest/pony. Jeg er sikker på at arbejdet med hestene er en selvudviklende proces uanset hvilket niveau eller ridestil man arbejder ud fra.

Jeg ønsker at hjælpe mennesker som har behov for at lære sig selv og deres heste kontakt og nærvær. Jeg brænder for at hjælpe hestemennesker som i større eller mindre grad er bange eller oplever frygt/angst i forbindelse med deres store passion – hestene.

Hvad er Mountain Trail?

Mountain Trail er en disciplin som kan samle hestefolk på tværs af niveau interesser hesterace. Mountain Trail afspejler det at ride i bjergrigt terræn, hvor det handler om at kunne forcere enhver forhindring, du møder i naturen på en rolig og sikker måde.

 

vi er en del af Horse Park Denmark

Sjællands Horse Park er en af 3 IMTCA godkendt Mountain Trail baner i Denmark. 

Sjællands Horse Park
Hvalsøvej 27
4320, Lejre
Denmark

Kontakt
tlf: (+45) 40 30 92 19
email: charlotte@lemming.biz